Wie zijn we?

Wij zijn Back-UP! Een enthousiaste en hechte groep die samen op wil trekken en er wil zijn voor mensen in onze omgeving en daarbuiten. Wij geloven in God, en willen samen ontdekken wat Zijn plan is met ons leven. We zijn bewust op zoek naar de mensen die God op ons pad brengt. We willen onze kracht als groep gebruiken om mensen welkom te heten op onze eetavonden en bij hulpacties.

Contact

Janine Meijer

janine@ontmoetingwageningen.nl

Waar

Immanuel Kapel, Markt 25 te Wageningen. De locatie wisselt soms.

Wanneer

De 2e, 3e en 4e zondagochtend in de maand van 10:30-11:30 (inloop 10:15 met koffie). De eerste en vijfde zondag nemen we deel aan de gezamenlijke viering in de Pomhorst.

Belangrijk

Wil je langskomen? Neem dan contact op met Janine Meijer (zie contactgegevens), de locatie wisselt soms. 

We willen er zijn voor een ander

4 x per jaar doen we een activiteit met elkaar voor iemand anders (persoon, gezin of groep). Iedere maand organiseren we een gezamenlijke maaltijd, waarbij mensen uitgenodigd worden die we ontmoet hebben of waarmee we graag willen optrekken binnen ons netwerk.

We willen er zijn voor elkaar

3 x per maand komen we bij elkaar als 'gezin' om 'het leven te delen'. Eén van de hulpmiddelen die we daarbij gebruiken is de 'huddel'. We sluiten af met een meegebrachte lunch. Naast de geplande activiteiten zoeken we gelegenheid om met elkaar op te trekken en samen dingen te doen.

Wil je meedoen?

We verwachten dat je onderdeel bent van de familie en je elkaars mening en geloof respecteert. En dat je je 100% inzet bij onze vaste activiteiten, naar eigen kunnen en omstandigheden.